Schweppes Heritage Tonic

Schweppes Heritage Tonic

Schweppes Heritage tonic er spesielt utviklet for premium brennevin. Den har høyere konsentrasjon av sitrus og lime, og tar frem det beste i en god gin. Schweppes har utviklet en egen metode for å skape spesielt langvarige bobler, boblene er mindre og med lavere tetthet. Dette gjør at kullsyren varer lengre og at den unike smaken i hver enkelt gin kommer bedre til sin rett. Serien er tilgjengelig i uteliv og finnes i smakene Orange Blossom and Lavender, Ginger and Cardamom, Pink Pepper, Premium Tonic, Ginger Ale og Ginger Beer.

Premium Tonic: Denne kan brukes sammen med alle typer gin.

Ginger & Chardamon: Denne tonicen passer godt sammen med florale gin typer, som for eksempel Monkey 47 og Bombay.

Pink Pepper: Denne er veldig god til aromatiske gin, som for eksempel Hendrix.

Orange Blossom & Lavendel: Den perfekte match for Dry Gin. Prøv den sammen med Rütte Old Simon eller Rütte Dry Gin. Den passer også godt sammen med florale gin.

 

The Perfect Serve

Swhweppes Heritage Tonic er utviklet med høyrere konsentrasjon av bobler, og vil således holde lenger i glasset enn tradisjonell tonic. Det er derfor viktig å tilberede drinken riktig, for å bevare disse boblene lengst mulig. Under er det listet opp step – by – step hvordan du på best mulig måte bevarer kullsyren og drinken lengre.

 

Barsjefens hete GT-tips

Vi har snakket med en av Norges beste bartendere – barsjef på The Thief, Chris Grøtvedt – som har kommet med noen gode tips og råd om Gin & Tonic:
Ser man på Spania, verdens GT-land, er de svært kreative og mange barer har en egen meny for Gin & Tonic. Hvilke kombinasjoner du velger avhenger av hvilke smaker du ønsker. Om sommeren er bær og frukt svært populært for å gi den et mer sommerlig og fruktig preg. Einebær og rosmarin er også gode alternativ. Kombinasjonen med agurk og pepper gir en sommerlig friskhet.
En annen ting Chris mener det er verdt å merke seg er at lime har en naturlig sødme i seg som gjør at sitron er mer egnet for en Gin & Tonic.

Hva gjelder bruk av glass til GT anbefaler Chris Copaglass: et «ballongglass» à la det som brukes i Spania er optimalt for GT. Man får da plass til mer is som gjør at drinken holder seg kald lenger og ikke vannes ut.

Heritage

 Les om historien til Schweppes Tonic HER
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.