La Spinona

Aziena Agricola La Spinona ble etablert i 1940 av Pietro Berutti.  Hans sønn og hans barnebarn Pietropaolo har holdt denne familiebedriftern i gang og  og navnet La Spinona kommer fra deres da kjære hund Baica som var en Italiensk Spinone, hun var ved Pietro sin side dag inn og dag ut. I dag er det barnebarnet Pietropaolo som er winemaker og driver vingården videre.

La Spinona ligger i Barbaresco og produserer både Dolcetto, Barbera, Barbaresco og Barolo viner.

Barbaresco-vin er en familiebedriften La Spinona. Fra bestefar Pietro, til sin sønn Gualtiero, og hans barnebarn Pietropaolo: i flere tiår, Berutti familien har trodd på land i åsene i kommunen Barbaresco, et sted dedikert til produksjon av gode viner.
La Spinona er et selskap som representerer grunnleggeren Pietro Berutti, en mann med stor erfaring som trodde på Barbaresco siden 1940-tallet. Pietros sønn Gualtiero, en erfaren veterinær, brakte hans kompetanse ikke bare til oppdrett av Piemontese storfe, men også til dyrking av vingårdene og utvalg av de beste produktene, mens respekterer miljøet. Dette er et ansvar som han fortsetter å bære, sikre at hans engasjement er delt av sin sønn Pietropaolo, en vin-making tekniker og leder av produksjon i vingård, sammen med markedsføringen.
La Spinona, et navn forbundet med landet kommer fra en del av familiens liv historien: fortsatt levende minnet om sin hund, Baica, en Spinone Italiano. Hun var en venn «søster», som fulgte Pietro år langs stien som førte til utviklingen av winery i slutten av 1940-tallet. Baica er et symbol som fortsatt har stolthet sted på firmalogoen og, over hele verden, representerer historien om en vingård som gjør kvalitetsvin gjennom grundig arbeid og oppmerksomhet til naturen, å få viner som er ren, elegant og tradisjonelt.

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.