Winemaker’s Dinner med Cono Sur

Sted: Aymara - Cocina Latina, Parkveien, Oslo, Norway
Dato: 02-09-2016 0:00

Winemaker´s Dinner

Cono Sur 02.September 2016

Hold av fredag 2 September! Vi får da besøk av vinprodusent Cono Sur og Adolfo Hurtado. Vi har satt sammen en 5 retters meny som vil gå hånd i hånd med disse fantastiske vinene.

Pris 995,- per person, meny kommer!

For reservasjon send e-post til booking@aymara.no 


Adolfo

Adolfo Hurtado

Adolfo Hurtado studerte agronomi på Pontificia Universidad Católica de Chile og spesialiserte seg innen vinproduksjon kort tid etter. I 1997, I en alder av 27, begynte Adolfo Hurtado som Chief Winemaker hos Cono Sur, og har siden blitt General Manager i tillegg.

Helt fra begynnelsen av har Adolfos mål vært å kun produsere viner med topp kvalitet og innovasjon. Etterhvert som Cono Sur vokste, utviklet stilen til Adolfo seg, og vinhuset startet med nye vinproduksjonsmetoder. Flere nye druetyper ble også introdusert i porteføljen til Cono Sur.

Adolfo har ledet Cono Sur til å utvikle seg til det som i dag er et av de største vinprodusentene i Chile og en av de største produsentene av Pinot Noir i verden. Han har klart å kombinere miljøhensyn med innovative retningslinjer og produksjonen av viner med topp kvalitet. Han mener bestemt at Cono Sur har oppnådd de beste versjonene av viner fra den nye verden. Cono Surs viner, med deres intense fruktaromaer og elegante konsentrasjon, får frem det beste fra Chiles vinmarker


Cono Sur

Cono Sur

Cono Sur Vineyards & Winery ble grunnlagt i 1993, og ideen var å produsere uttrykksfulle og nyskapende toppviner fra Chile.

Navnet Cono Sur refererer til beliggenheten på den sørlige halvkule: Sør-Amerikas konus (cone), hvor Chile befinner seg helt mot vest.

Dette er et ungt og innovativt vinhus, noe som gjenspeiler seg i deres motto: No familiy trees, no dusty bottles, just quality wine.

I 1998 begynte Cono Sur et prosjekt for å snu jordbruket sitt i retning av det økologiske. Fra tradisjonelt jordbruk med sprøytemidler og kunstgjødsel har de gått over til miljøvennlige metoder, og bruker nå fugler, planter og insekter for å holde sykdommer og ugress borte fra vinmarkene.


Velkommen til en uforglemmelig helaften!

Solera

Engelstad

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.