Winemakers Dinner med Louis Moreau i Bergen

Sted: Clarion Hotel Admiral, C. Sundts gate, Bergen, Norway
Dato: 06-04-2016 0:00

Kitchen & Table Restaurant på Clarion Hotel Admiral

Louis Finn Moreau er 6.generasjon i Moreau-familien innen vin.

Sammen med kona Anne, driver han det tradisjonsrike vinhuset som har historie tilbake til 1814 i Chablis.

Moreau eier fem parseller i Grand Cru-vinmarkene, deriblant monopolvinmarken Grand Cru Clos des Hospices som ble kjøpt av familien i 1904.

Louis Finn Moreau sverger til den rene, slanke Chablis-stilen, med respekt for terroir (jordsmonn, klima, druetypen etc), og lager viner uten bruk av for mye eik.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.