Winemakers Dinner med Trimbach og Symington

Sted: Astral, Ivan Bjørndals gate, Oslo, Norway
Dato: 29-09-2017 19:00

Vi får besøk av Anne Trimbach fra Alsace produsenten Trimbach og Euan Mackay fra Douro produsenten Symington.

Vi duker opp med en 5-retters middag med 7 viner, samt aperitiff ved ankomst. Det er begrensede antall plasser, så her må man melde seg på raskt!
Viner står under, og meny kommer snart!

Pris:
1000,- pr kuvert

Påmelding:
Booking@astraloslo.com

Vinene:

Fra Trimbach:
Pinot Gris Réserve 2014
Pinot Gris Réserve Personnelle 2013
Riesling Cuvée Frédéric Emile
Gewurztraminer Vendanges Tardives

Fra Symington Family Estate:
Post Scriptum de Chryseia 2015
Chryseia 2014
Graham’s 10 Y.O. Tawny på 4,5 L flaske

Litt om produsentene:

Jean Trimbach begynte å produsere vin i Alsace i 1626. Firmaets populære rykte bevares fra far til sønn, takket være et utmerket vindistrikt og viner med strålende kvalitet. Siden 1898, det året hvor Frédéric Emile Trimbach presenterte sine viner på den internasjonale vinmessen i Brussel og fikk beste utmerkelse, har navnet Trimbach blitt kjent som en av de store i Alsace. Beliggende i Ribeauvillé har vinhuset utviklet seg etter den samme tradisjon gjennom 12 generasjoner, og drives nå av brødrene Hubert og Bernard Trimbach, og Bernards sønner Pierre og Jean samt Pierres datter Anne. Trimbachs filosofi er renhet, fruktighet og konsentrasjon. De er kompromissløse når det gjelder stilen på vinene; alltid tørre og stramme med mineralitet, og uten bruk av eik. Trimbach produserer årlig omlag 1 million flasker og Norge er deres fjerde største eksportmarked.

Symington Family Estates (SFE) eies og drives av de fem familiemedlemmene Dominic, Paul, John, Charles og Rupert Symington, som. SFE eier en rekke av de aller mest anerkjente portvinsprodusentene; Graham’s, Dow’s, Warre’s, Cockburn’s, Quinta do Vesuvio og Smith Woodhouse. De eier 2.230 hektar i Douro-dalen hvorav 1.028 hektar er beplantet med vinranker. SFE står bak hver tredje flaske med Premium Port som produseres. De sysselsetter ca. 500 mennesker, fordelt på 350 i Vila Nova de Gaia (Porto) og 150 i Douro-dalen. Symington Family Estates er medlem av Primum Familiae Vini, en sammenslutning av elleve legendariske vinfamilier fra Italia, Frankrike, Tyskland, Spania og Portugal. Under International Wine & Spirit Competition 2013 ble de tildelt «Portuguese Wine Producer of The Year» Trophy.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.