Multibev overtar San Pellegrino og Acqua Panna

Fra 1 Januar 2017 overtar Multibev og Solera Beverage Group agenturet på San Pellegrino og Acqua Panna i Norge. Begge merkevarene er kjent som en naturlig del av serveringen på fine dining restauranter verden over. I portoføljen ligger S.Pellegrino Sparkling Natural Mineral Water, Acqua Panna Natural Mineral Water og Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages.

 

S.Pellegrino er et premium sparkling mineralvann som har røtter tilbake til 1899. Vannet er hentet direkte fra kilden i San Pellegrino Terme, og inneholder kalsium, magnesium, nitrogen, kalium og natrium. Vannet reiser 30 år gjennom fjellet under alpene og blir fylt med mineraler fra jorden, før det blir tappet direkte fra kilden på flaske.

S.Pellegrino har små, livlige bobler som varer lenge i munnen, og som passer perfekt med fyldige og strengere viner som for eksempel en Nebbiolo

S.P0,75   S.P.0,5   S.P.0,5 S.P.Pett   S.P.Pett.liten

0,75L gl.     0,5L gl.      0,25L gl.     1L Pett.     0,5L Pett.

 

Acqua Panna reiser 13 år i ganger under jorden før det blir hentet opp fra Acqua Panna kilden i Appenninene, en fjellkjede i Toscana nord for Firenze. Vannet har vært i kontakt med kalk, og inneholder blandt annet mineraler som kalsium og magnesium. Vannet føles mykt i munnen, og inneholder en høy PH på 8,2. Acqua Panna passer godt sammen med bløte rødviner, hvitviner og viner med et lavere tannin innhold.

Panna.0,75        Panna.0,75         Panna.0,75     Panna Pet

0,75L gl.       0,5L gl.      0,25L gl.    0,5L Pett.

 

Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages kommer i 5 smaker, og inneholder mellom 16 og 20% frukt. Den beskyttende folien gir en ren drikkeflate. Boksene kommer i 0,33L, og glassflaskene 0,2L

Limonata Limone Minta Melograno -Arancia

Sitron      Sitron&Mint  Granateple&Appelsin

Aranciata Rossa     Aranciata

Blodappelsin   Appelsin

 

Sp.RossaSpOrange     SpLemon

 

For å lese mer om S.Pellegrino og Acqua Panna, trykk her for å besøke deres hjemmeside.

 

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.